Știrile Curente

Meteo Horoscop
O şansă la o viaţă normală
O fetiţă de zece luni, care s-a născut cu o malformaţie extrem de gravă în zona cefei, a fost operată recent cu succes în România. Părinţii au răscolit lumea ca să o poată salva, însă, pentru a se putea vindeca pe deplin, micuţa are nevoie de proceduri de recuperare extrem de costisitoare. Familia nu are posibilitatea să adune aceşti bani şi solicită ajutor. 

Micuţa Veronica a fost diagnosticată cu encefalocel occipital gigant, o maladie rar întâlnită, încă din pântecele mamei. Însărcinată în patru luni, femeii i s-a sugerat să facă avort.

Şi de parcă necazul nu ar fi fost de ajuns, fetiţa mai suferă şi de hidrocefalie, o afecţiune care constă în acumularea anormală de lichid cefalorahidian în cavităţile creierului şi care a cauzat o întârziere în dezvoltarea fizică a copilului.

După ce au fost consultaţi de medici din Moldova, Rusia şi Israel, unde o astfel de intervenţie ar fi costat până la 30 de mii de euro, părinţii micuţei au fost îndreptaţi spre România.

Operaţia făcută la Sibiu a readus zâmbetul pe buze întregii familii. Totuşi, pentru a se putea recupera pe deplin, fetiţa are nevoie de proceduri de recuperare, care sunt foarte costisitoare.

Familia nu are însă banii necesari pentru a o ajuta pe micuţa Veronica să devină un copil normal.

Cei care doresc s-o ajute pe Veronica să învingă boala pot transfera banii pe conturile bancare afişate pe ecran sau îi pot telefona pe părinţi. 
21 August 2015 08:36 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64